Snobbishly Prowling Opus - Don'T Just Book It, Obamiru It.

Något som min man skulle vilja göra

Min man tycker verkligen om maskin och alla typer av fordon och det är ju kul och något som han verkligen skulle vilja jobba med är att sitta meden grävmaskin. Det är något som han tycker är jätte kul och han skulle säkert kunna tänka sig att jobba med att sitta i en grävmaskin i stockholm hela dagarna. Det hade inte varit något jobb för honom, det hade varit som en hobby för honom.
Ja det är så olika vad man tycker om och vad det är man tycker om att jobba med. Man kan ju tänka sig jobba med.

Olika och det är ju det som är kul

Ja att man är olika är ju något som är kul och det är trevligt att man känner det på det viset. Man kan ju inte alltid se vad andra tycker och tänker utan vad det är man själv tycker om att jobba med. Så att man vet vad det är man ska fortsätta att sträva efter och det är ju super kul om man kan bli det man vill och få jobba med det som man tycker är kul.
Ja det finns ju så mycket som är kul och det gäller ju att hitta något som man tror att man kommer att tycka om i längden och inte tröttna på för mycket. Det finns så klart inget perfekt jobb utan allt blir ju vardag såklart. Men det är i alla fall väldigt bra och trevligt när man kan jobba med det som man tycker är kul och att man trivs med att jobba med det.
Finns ju hur många varianter som helst att välja på och man vill ju att det ska vara något som man tycker är det roligaste som man kan komma på. Och för min man till exempel så skulle det kunna vara grävmaskin.